Kozmetika

A Dr. Rimpler Kosmetik

Dr. Rimpler Kosmetik Németország egyik vezető professzionális kozmetikumokat gyártó cége, minőség és ár tekintetében egyaránt. A minőséget a több évtizedes eredményes és szisztematikus kutatás, a különleges laboratóriumi fejlesztés, az optimális gyógyszerészeti követelményeknek megfelelő teljesen steril zárt rendszerben történő gyártástechnológia, és az ezekhez kapcsolódó magas minőség-ellenőrzés biztosítja. A Dr. Rimpler Kosmetik tudományos alapokra építve egyszerűen és praktikusan felhasználható, magas hatásfokú termékeket állít elő.

A termékben felhasznált decens illatanyag dermatológiailag ellenőrzött és a konzerváláshoz hasonlóan a legújabb tudományos ismeretekre támaszkodik, mivel az elviselhetőség és biztonság szempontjából minden kompromisszum hamis. A kozmetikumok különlegességeihez tartoznak az értékes, friss növényi kivonatok, a természetes olajok és a dermatológiailag ellenőrzött speciális hatóanyagok.

A bőr ápolását egyénileg és célirányosan rendszeres ápolással lehet befolyásolni. Így az ápolt bőr természetes szépsége és frissessége a kortól független marad.

A bőr tisztításának, ápolásának és védelmének mindig az aktuális bőrállapothoz kell igazodnia. A bőr állapotát a bőr felületére ható belső és külső tényezők összessége adja. A bőr állapotát célirányosan befolyásolják az ápoló kozmetikumok.

A bőr állapotának „pillanatfelvételéhez” a következő okokat kell figyelembe venni:
 • külső hatások: környezet, besugárzás, klíma, hőmérséklet, légnedvesség
 • belső hatások: stressz, betegségek, vegetatív terhelések, gyógyszerek
 • életmód: táplálkozás, dohányzás, tisztítási és ápolási szokások
A Dr. Rimpler terméksorral egyszerű feladat a bőr ápolása és védelme. A különböző bőrállapotoknak megfelelően rendelkezésre állnak az alap ápolószerek mellett az egyedi hatóanyag rendszerek egy intenzív kozmetikai kezeléshez és az otthoni ápoláshoz egyaránt.

BASIC Line (türkiz) normál és száraz bőrre

kozmetikaA bőr, mint testünk határfelülete a környezettel szemben a legkülönbözőbb, részben összetett feladatokat látja el. Így például befolyásolja az anyagcserét a hőmérséklet – és nedvességszabályozást. Ezeket a feladatok az egészséges bőr gond nélkül látja el, amíg természetes terhelésnek tesszük ki.

Azonban a zsírtalanító és szárító tisztítószerekkel való gyakori érintkezés pl.: szappanok és detergensek használata, az intenzívnapsütés, a szél vagy a száraz szobalevegő túlzottan igénybe veszi és „kizsigereli” a bőrt.

Értékes olajokkal, viaszokkal, nedvesítő, nedvességmegtartó és lipid kiegyenlítő aktív anyagokkal a céltudatos kozmetikai ápolás védi a bőrt és lehetővé teszi a természetes egyensúly megőrzését erős igénybevétel esetén is. Ezért készítették a BASIC türkiz sorozatot. Ez egy ápoló-sorozat az olyan vásárlók számára, akik felelősnek érzik magukat a bőrükkel szemben. A BASIC az idő előtti elöregedés ellen hat. Használatával az arc tovább marad finom, rugalmas és sima.

BASIC Line (sárga) sorozat a problémás bőrre

A faggyúmirigyek túlzott működése tisztátlan bőr („Prae Akne”) benyomását kelti. A bőr ilyen funkcionális zavara okozza gyakran az aknét.

Gyakran egy szakszerűtlen kezelés következtében kis bőrsérülések keletkezhetnek, ezek a mikro sebek könnyen begyulladhatnak.

A problémás bőrnek ezért egészen célirányos ápolásra vann szüksége, speciális hatóanyag komplexekkel, hogy a sérülések gyorsan gyógyuljanak, a gyulladásokat megelőzzék és a faggyúmirigyek működése normális legyen. A bőr öngyógyulási folyamatait segíteni kell. A BASIC sárga sorozat nagy értékű hatóanyagaival és hidratáló-szabályzóival ideális ápolószer a problémás bőr számára. A problémás bőrt normalizálja, a zsírfényt csökkenti és megelőzi a gyulladások kialakulását. A megfelelő tisztítás és rendszeres ápolás után a problémás bőr egészséges és ápoltan friss lesz.

High-Class SkinCare – CUTANOVA – „az új bőr”

A modern kozmetika minden társadalmi rétegben nemzetközileg elterjedt, nem kiváltság vagy pénz kérdése, hanem az általános élet lényeges része.

Társadalmi elismerés, munkahelyi siker, sok minden függ az ápolt külsőtől. A médiában a fiatalos lendület és a sugárzó szépséget propagálják a siker receptjét. Az ápolt külső növeli az önbizalmat.

Dr Rimpler új Cutanova sorozatával gazdagabb lett a kezelés a modern kozmetikai gyakorlatban és a bőr mindennapi egészség – és szépségápolásában egyaránt. Az öregedést senki sem tudja megállítani. Ez egy természeti törvény, de a megfelelő táplálkozással, pozitív testi tudatossággal és a bőr aktuális állapotához illesztett bőrápolással megelőzhető. Kozmetika, amely szórakozást jelent.

A Dr. Rimpler Professional speciális kezelések:
 • ASTILA Enzym-Peeling
 • MATRICOL Vliese nyolc különböző összetételben biztosítja az epidermis hidratálását
 • MARTIGEL, mint hatóanyag és hatóanyag hordozó masszázsközeg, kiegészítve különböző hatóanyag koncentrátumokkal
 • Beauty Minerals- Modelag maszk bőrfiziológiás folyamatokkal
 • ALGINAT algamaszk, azonnali hűtő és élénkítő hatással.
A különböző bőrállapotoknak megfelelően az alap-ápolószerek mellett a kozmetikusok rendelkezésére állnak a Cutanova Intensive – Ápolási- készlettel és Maszk- készlettel együtt a különböző hatóanyagrendszerek a kozmetikai kezeléshez, valamint az otthoni ápoláshoz is.

Mindegyik termék kombinálható egymással, így ideálisan kiegészítik egymást a különböző kezelési lépések. A termékek intenzív váltakozó hatása a bőrre, különösen egy modelage kezelés során, céltudatosan lesz felhasználva a maximális kezelési siker érdekében.

A tartósítás és illatosítás a szükséges minimumokra korlátozódik. Az illatosítás teljesen mellőzött, ha a természetes nyersanyagok már saját kozmetikai illattal rendelkeznek.

Dr. Rimpler professzor új kezelési koncepciójának központi része a sikeres „Beauty Minerals Modelage”, valamint az újfajta kollagén- fátyolmaszkok állnak rendelkezésre egy individuális kezeléshez.

Dr. RIMPLER Intensive – ápolási készlet

kozmetikaA tudatosan ápoló kozmetika hatása, elviselhetősége és biztonsága iránt lelkesedő felhasználó – hölgyek növekvő igényének kielégítésére fejlesztik ki ezt az ápolási készletet. Kívánság nem marad kielégítetlenül. A kozmetikus minden követelménynek eleget tud tenni. A modern kozmetikai intézet a különböző bőrállapotoknak megfelelő egyéni kezelést tud nyújtani. A kényelmes csomagolási rendszer lehetővé teszi a termékek pontos adagolását. Egyidejűleg hatásosan védi a terméket a mikroorganizmusok behatolásától és ezzel az idő előtti romlástól is. Konzerváló-. illat-, és színező anyagok takarékos alkalmazása lehetővé teszi, hogy ezek a hatóanyag koncentrátumok nagyon érzékeny és túlzott reakciókra hajlamos bőrnél is használhatók legyenek. Különösen a modelage alatt vezet a szigorú minőség-ellenőrzés és minőségi előírás betartása a hatásos, elviselhető, biztonságos termékhez. Az otthoni kezelés is támogatható megfelelően az eladásban rendelkezésre álló termékekkel.

Professional

A kozmetikai készítményeket és kezelési módszereket a kozmetikumokról szóló rendelet értelmében úgy kell megtervezni, hogy azok alkalmazása a végső felhasználó számára mindenkor biztonságos legyen.

különösképp a tartós kozmetikumoknál mutatta meg az utóbbi évek fejlődése, hogy egyre jobb és intenzívebb hatású nyersanyagokat lehet alkalmazni, ha az alkalmazást szakavatott kéz végzi el és azt gyakorlott szem felügyeli.

A Dr. Rimpler Kosmetik évek óta kizárólag a kozmetikusokkal folyó együttműködésre támaszkodik, amely bőrdiagnózis alapján különféle hatóanyag kivonatok célirányos alkalmazását teszi lehetővé. Ezáltal például az Antisept-tel vagy a Balance Gell-lel a Basis-Line (sárga) szériából a problémás bőr ápolására, az otthoni bőr ápolására és kozmetikusnál történő kezelésre is rendelkezésre állnak termékek, amelyet célirányosan ennek a problémának a megoldására lehet alkalmazni.

A Dr. Rimpler Professional kezelések és termékek nagyobb távlatokat nyitnak meg a modern bőrápolás előtt és átmenet nélkül az orvosi egészségügyi gondoskodás területére vezetnek.

A természettudományi felismerések alapján a hidratációt, okklúziót és stimulációt különféle kezelési formákban célirányosan alkalmazzák a felhasznált nyersanyagok optimalizálására.

Aranykezelés goldenskin

Új Golden Skin széria

Elegáns finom kivitelű termékek, luxus hatóanyag kombinációval.

Az arany, egyesítve magashatású ápoló-hatóanyagokkal minden exkluzív elvárásnak megfelel.
 • csábítóan elegáns
 • előkelő megjelenés
 • exkluzív magas elvárásoknak megfelelő
Dermatológiai vizsgálatok garantálják a termékek jó alkalmazási területeit:csökkenti a ráncok mélységét, rugalmasít, hidratál már rövid használati idő után.

Használja ki az előnyeit, jelentkezzen be kozmetikusánál és élvezze a tiszta luxust.

Golden Skin Luxuskezelés

Immucel

Élesztőből kivont oligopeptid, intenzív sejtregeneráló. Stimulálja a bőr immunrendszerét ellensúlyozva a káros környezeti hatásokat. A bőr rugalmasságát javítja ezáltal ráncsimító hatású. Izomtónus fokozó, frissítő, rugalmasító hatóanyag.

Kaviár

Nyomelemekben, ásványi anyagokban, vitaminokban, lipidekben és fehérjékben gazdag tengeri halakból nyert hatóanyag- extrakt. Sejtanyagcsere aktiváló, a bőr nedvességtartalmát javító. Serkenti a sejtek közötti kommunkációt, így lehetővé teszi a bőr folyamatos megújulását.

Levendula

Földközi –tenger vidékéről, 1000-2000 m magas hegyvidéki területekről származik. Befolyásolja a sejtképződést, ráncsimító, heggyógyító, fiatalító, bőrmegújító, fertőtlenítő.

Matrixyl

A sejtközötti állomány egyik alkotórésze.Természetes fehérje a kollagénképzésben vesz részt a fibroblasztokban, elősegítit a kötőszövet rugalmasítását , feszesítését. Teszteredmények szerint: a kollagén szintézist háromszor olyan erősen aktiválja, mint a C-vitamin. Bőrfeszesító, ráncsimító- és csökkentő.

E-vitamin

Zsírban oldódó vitamin, minden növényi olajban és zsírban megtalálható. Nagyon jó bőrápolo tulajdonságokkal rendelkezik. Antioxidáns, intenzív regeneráló hatású, elősegíti antioxidánsként meggátolja a zsír és olaj avasodását.

„Aurum Potabile”

Az alkimisták iható aranya

Egy mennyei életelixír. Ekképp említette már több középkori alkimista, mint Paracelzusz és Isaacus Hollandus. Színtiszta aranyból nyerik ki, és titkos eljárásokkal alakítják át folyékony állapotúra sötét laborok mélyén. Ennek az energiákban gazdag esszenciának pozitív hatása van az életerőre és az egészségre, használják akár kenőcsként a bőrre felkenve, vagy gyógyitalként fogyasztva. Az aranyat Kínában is a „fény fémének „ ismertéke ( Aurum metallicum). Minden fém közül az arany tükrözi vissza a legerősebben a napsugarakat természetes állapotában. Az akupunktúrás tűket is aranyból gyártják, amikkel az energiablokkokat kioldják, hogy a test energiaáramlását helyrehozzák. A modern kutatások ismét lehetővé tették az ősi tudás alkalmazását. A Freiburg melleti Life- test Biofizikai Kutató Intézet kutatta az arany hatását bőrellenálláson alapuló meridiánenergia mérésekkel.

Mint gyógyital, vagy mint bőrre kenhető krém az esszencia következő hatásokkal bír:
 • életenergia és vitalitás növekedése (Chi)
 • serkenti a hólyag és vese-meridián működését, ami a szövetek méregtelenítését, salaktalanítását eredményezi
 • befolyásolja az energia-anyagcserét
 • csökkenti a transzepidermális vízveszteséget a bőrben
 • magas fokú fényvédő

Harmónia És Elegancia a Szépségápolásban

Zafiro

Rohanó világunkban ki ne szeretné megállítani az időt, illetve késleltetni az öregedési folyamatokat. Az évek múlásával bőrünk veszít feszességéből, rugalmasságából, megereszkedik, apróbb ráncok jelennek meg rajta. Társadalmunkban a kellemes, fiatalos megjelenés nagyon fontos úgy a munkahelyünkön, mint magánéletünkben. Ezért szükségszerű, hogy elkerüljük bőrünk idő előtti öregedését, megtartsuk, biztosítsuk annak hidratáltságát. Célunk a drasztikus sebészeti beavatkozások helyett a megelőzés. Megfelelő, természetes, exluzív hatóanyag kombinációjú kozmetikai termékekkel a bőr hidratáltságának, vízmegkötő képességének biztosítása, a ráncok csökkentése, egészséges, feszes bőr elérése. Ehhez nyújtanak segítséget az értékes zafírporral gazdagított anti ageing hidratáló és tápláló termékeink.

Hyaluronsavas kezelés

Bőrünk korral járó természetes öregedési folyamatát nem tudjuk elkerülni, azonban jelentősen csökkenthetjük az idő előtti öregedését. Saját magunk felelőssége az, hogy ez a folyamat mikor kezdődik el. Az emberi kötőszövet nagy mennyiségben tartalmaz hyaluronsavat, amelynek feladata a kollagéntermelés és felelős a kötőszövetekben lévő víz megkötéséért. A hyaluronsavat önállóan, vagy más hatóanyagokkal kiegészítve alkalmazzák a bőrápolásban. Vezető kozmetikai cégek a nagy molekulasúlyú hyaluronsavat nanotechnológiával kis molekulasúlyúvá alakították, így az egészen a bőr csiraszerkezetébe képes behatolni. Tökéletesen biokompatibilis, ezért az érzékeny bőr ápolására is ajánlott. Rendszeres használatával a bőr simává, hidratálttá és rugalmassá válik.

3D Műszempilla 3dműszempilla

Hosszabb-sűrűbb-vastagabb
 • Gyönyörű szempilla akár 2 hónapon át
 • Természetes, mint a valódi szempilla
 • Egyáltalán nem érezhető
 • Ragasztása egyszerű és kényelmes
 • Víz-,könny- és izzadságálló
 • Zuhanyozás, úszás, alvás közben sem sérül
 • Nem roncsolja a saját szempillákat
 • Súlytalan, használata kényelmes
 • Használójának nem kell változtatnia szokásos életvitelén
 • Különböző hosszúságban és vastagságban kapható
 • Díszíthető csillogó, színes Swarovski kristályokkal
 • Bármikor könnyen eltávolítható
Akár 2 hónapig is tart!

Ápolási tanácsok a 3D műszempillához

Ahhoz, hogy a 3D szempilla tartós dísze legyen a vendégének, fontos a vendégek tájékoztatása és az ápolási tanácsok pontos betartása!
 • 2 órán belül ne érje víz a felrakott szempillákat!
 • Ne szaunázzon!
 • Ne dörzsölje a szemét!
 • Ne göndörítse a szempilláit!
 • Ne használjon vízálló szempillaspirált!
 • Ha használ szempillaspirált csak a szempillavégeket fesse be, ehhez is használja a 3D Lashes TM szempillaspirált!
 • Kerülje a sminklemosó használatát a szempillákon, olajos sminklemosót egyáltalán ne használjon!
A természetes szempilla kicserélődése kb. 100 nap. A helyesen felrakott és gondozott műszempillák a természetes szempillák kihullásával együtt fokozatosan távoznak, ezért javasolt kb. 3 hetenként visszahívni a vendéget az ez idő alatt kihullott szempillák pótlására.
Bella Vita Beauty farm | 9400 Sopron Lackner K. u. 27.
Nyitva tartás H-Szo: 7.00-18.00 óra | Bejelentkezés: +36 99 311 558

design&engine: ampm